Kleine verbouwing

We zijn regelmatig voor grote(re) aannemersklussen op pad, maar ook geïnteresseerd in uw kleine verbouwing. Zo'n verbouwing varieërt van het vervangen van geveldelen tot een nieuwe voordeur. Ook een kleine verbouwing maakt een groot verschil in uw woonplezier en beleving!


Verbouwing van een zolder

Van een geheel open ruimte op zolder nieuwe indeling maken met meerdere kamers.

Klik op de foto's voor een vergroting


Verbouwing garage tot extra kamer

Bij dit project was de wens van de opdrachtgever om de garage tot een extra leefruimte om te bouwen. Hiervoor moest o.a. de garagedeur verwijderd worden en het aldus ontstane gat werd dichtgemetseld  tot  een nieuwe muur, waarin bovenin ook een lichtrij moest worden opgenomen.


Klik op de foto's voor een vergroting


Vervanging van houten geveldelen voor kunststof bekleding

Bent u  het schilderen zat maar wilt  u toch een mooie onderhoudsvrije gevel? Dan is dit de oplossing waarnaar u zoekt! Wij vervangen voor u  de vurenhouten geveldelen voor kunststof keralit bekleding. U heeft er geen omkijken meer naar. En ziet u het verschil?

Klik op een foto voor een vergroting


Nieuwe voordeur

Het zijn natuurlijk niet alléén maar grote en omvangrijke projecten en verbouwingen die wevoor u kunnen  doen. U kunt ons natuurlijk ook gewoon inschakelen voor bijvoorbeeld een nieuwe voordeur, wat het aanzicht van uw huis behoorlijk kan verfraaien!

Klik op een foto om te vergroten

OFFERTE AANVRAGEN

Heeft u een klus waarvoor u ons wilt inschakelen? Vul dan de offerte-aanvraag in, zodat wij u een goede prijsopgave en tijdsplanning kunnen doen toekomen. Of bel ons: 06 - 25 08 53 36.  

We horen graag van u!

Lees verder..

HIER VINDT U ONS