Aanbouw en Dakopbouw

Aanbouw en dakopbouw bij uw huis of bedrijf? Hieronder vindt u een aantal voorbeelden van verbouwing met een aanbouw of dakopbouw. Een dergelijke verbouwing is veelal snel te realiseren en  een door dakopbouw of aanbouw nieuwe ontstane ruimtes levert u veel plezier en comfort!


Aanbouw voor zomerhuis in het park Buiten Bergen in Schoorl

De uitbouw die we hier hebben gerealiseerd zorgt voor veel extra ruimte in dit mooie zomerhuis.  Een strakke afwerking met moderne materialen zorgt voor een eigentijdse uitstraling! Hieronder het resultaat vóór en ná de verbouwing.

Klik op een foto om deze te vergroten


Dakopbouw bij familie Zentveld

De wens die wij hier vervuld hebben, is om net als bij de buren, een dakopbouw bovenop de reeds bestaande garage te realiseren. Dit zorgt natuurlijk voor veel extra ruimte! 

Klik op een foto om deze te vergroten

Dakopbouw bij Autozenter Schagen

Voor Autozenter Schagen realiseerden wij een opbouw op het dak van het garagebedrijf, zodat het mogelijk is om een bedrijfsbus door middel van een autobrug omhoog te liften en er werkzaamheden onder de bus kunnen plaats vinden.

Door de voorbewerkte houtskeletbouw wanden was het mogelijk om de opbouw in één
dag te plaatsen. Daarna werd deze nog bekleed met gevelplaten.
 
Klik op een foto om deze te vergroten

OFFERTE AANVRAGEN

Heeft u een klus waarvoor u ons wilt inschakelen? Vul dan de offerte-aanvraag in, zodat wij u een goede prijsopgave en tijdsplanning kunnen doen toekomen. Of bel ons: 06 - 25 08 53 36.  

We horen graag van u!

Lees verder..

HIER VINDT U ONS